International Conference Laser Europe 2019

10-04-2019 - 11-04-2019

Conference of European Society for Lasers in Aesthetic Surgery (ESLAS), a convened ELA Event, in partnership with “Iassy Dermatological Spring” (8th edition)

Event theme: Laser Skin and Body – Heath and Science

Organizatorii evenimentului:

ESLAS

ELA

Endorsed:

  • Societatea Romana de Chirurgie Estetica
  • Societatea Romana de Lasere in Medicina si Biologie
  • Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania
  • Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore. T. Popa

Limba oficiala a manifestarii: Limba engleza

Comitetul de organizare:

Presedinte: Dana Jianu

Vice-presedinte: Daciana Branisteanu

Membri: Dr. Stefan Jianu, Dr. Andreea Nita, Dr. Oltjon Cobani, Dr. Eduard Ursuleanu, Holden Bamford

Secretar: Doina Matei

Comitetul stiintific:

Co-Presedinti: Dana Jianu, Harry Moseley UK

Secretar stiintific: Holden Bamford (Oracle)

Membri: Calin Giurcaneanu, Vasant Oswal UK, Mario Trelles Spain, Claudia van der Lught Holland, Peter Velthuis Holland, Vakis Kontoes Greece, Harry Moseley UK, Stefan Jianu, Spiros Vlachos Greece, Daniel Branisteanu, Radu Jecan, Angela Staicu, Clatici Victor, Andreea Nita, Oltjon Cobani, Violeta Skorobac Asanin Serbia, Zorana Grubovic Serbia, Katharina Russe Wilflingseder Austria, Marius Opran, Carsten Philipp Germany, Vishal Madan UK, Sanjay Rajpara UK

Termene limita:

  • Termene limită înscrieri: 1 martie/pe loc
  • Termen limită pentru trimiterea rezumatelor: 1 martie
  • Termen limita pentru rezervarea cazării: 1 martie

Taxe de participare (valoare RON):

Tip participant Deadline: 1 martie inclusiv Deadline: 2 martie – 7 aprilie Deadline: 7 aprilie – pe loc
primar/specialist 250 300 400
rezident 150 200 300

Event Program

Wednesday, 10th of April 2019
Master Classes, Part A
08:00 – 08:40 Theoretical Introduction and Clinical applications in Laser Hair Removal – Spiros Vlachos (10 min Q&A)
08:50 – 09:30 Title TBD – Calin Giurcaneanu (10 min Q&A)
09:40 – 10:20 Theorethical Introduction in Ablative and Fractional Lasers; Clinical Application of Fractional Co2 Laser in Soft Tissues’ Regeneration – Dana Jianu (10 min Q&A)
10:30 – 11:10 Theoretical Introduction and Clinical Applications in Laser Vascular Lesions’ Treatment – Harry Moseley (10 min Q&A)
11:20 – 11:40 Coffee Break and Exhibition
11:40 – 12:20 Title TBD – Vasant Oswal (10 min Q&A)
12:30 – 13:10 Theoretical Introduction and Clinical Applications of Energy Based Devices for Facial Enhancement – Claudia van der Lught (10 min Q&A)
13:20 – 14:00 Theoretical Introduction and Clinical Applications of Laser Ablative Including Fractional Devices in Skin Resurfacing – Mario Trelles (10 min Q&A)
14:10 – 15:10 Lunch
15:10 – 15:30 Exhibition Visit
15:30 – 16:10 Theoretical Introduction on Specific Lasers and Clinical Applications in Chronic Venous Disease – Stefan Jianu (10 min Q&A)
16:20 – 17:00 Theoretical Introduction in Various Ablative Lasers and Non Ablative Light Based Devices and Clinical Applications in Skin and Soft Tissues’ Remodeling – Katharina Russe Wilflingseder (10 min Q&A)
17:20 – 18:00 Theoretical Introduction on Lasers for Vascular Lesions and Clinical Applications – Sanjay Rajpara (10 min Q&A)
19:30 Dinner
Thursday, 11th of April 2019
Master Classes, Part B
08:00 – 08:40 Title TBD – Chris Ladas (10 min Q&A)
08:50 – 09:30 Theoretical Introduction and LASER Clinical Applications in Plastic Surgery – Vakis Kontoes (10 min Q&A)
09:40 – 10:20 Theoretical Introduction and Clinical Applications on Pigment Specific LASERS in Dermatology – Vishal Madan (10 min Q&A)
10:30 – 10:50 Coffee Break
10:50 – 11:20 Title TBD – Peter Velthuis (10 min Q&A)
11:30 – 12:10 Title TBD – Daniel Branisteanu (10 min Q&A)
12:20 Closing Master Classes
Presentations
12:30 – 12:45 Lasers for Leg Veins – Sanjay Rajpara
12:45 – 13:00 Lasers in Scar Management – Andrei Martin
13:00 – 13:30 Enlarged Pores – A Global and Holistic Approach, From Diet and Skin Care to Laser – Victor Clatici
13:30 – 14:30 Lunch
14:30 – 15:00 Invited special guest, Lecturer Gen. Prof. Marius Opran Romanian Space Agency – “Lasers in Space Technology”
15:00 – 17:45 Presentations 15 min (7 speakers)
Katharina Russe Wilflingseder – TBD
Peter Velthuis – TBC & TBD
Vakis Kontoes – TBC & TBD
Claudia van der Lugt – TBD
Harry Moseley – TBD
Chris Ladas – TBC & TBD
Spiros Vlachos – TBD
17:45 Adjourn – Coffee Break
18:00 General Assembly ESLAS

Become an Active Member of ESLAS

Call +40 722 361 909